120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Natura v-a binecuvântat în locuri potrivite? Felicitări! Dar găsirea unui sutien pentru femei care să nu se taie pielea, să o lase să respire și să arate bine este adesea o sarcină aproape supraomenească. Dar nu trebuie să vă pierdeți capul - moda actuală pentru persoanele mai plinuțe oferă nenumărate sutiene în mărimi mari, care asigură bustul...

Natura v-a binecuvântat în locuri potrivite? Felicitări! Dar găsirea unui sutien pentru femei care să nu se taie pielea, să o lase să respire și să arate bine este adesea o sarcină aproape supraomenească. Dar nu trebuie să vă pierdeți capul - moda actuală pentru persoanele mai plinuțe oferă nenumărate sutiene în mărimi mari, care asigură bustului dvs. o susținere sigură și o formă naturală. Pe timpul nopții, lăsați deoparte sutienul și îmbrăcați confortabilele pijamale sau cămăși de noapte, care vă lasă pielea să respire în voie. 

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru siluete plinuțe?

Nici doamnele cu sâni zvelți nu trebuie să renunțe la confort și designul preferat. Sutienele XXL cu croială în T și un centru mai înalt, oferă o soluție inteligentă, care țin sânii ferm la locul lor și creează un aspect rotund atractiv. Urmați aceeași procedură atunci când alegeți lenjeria intimă – în locul chiloților tanga de damă îmbrăcați chiloți cu talie înaltă, care acoperă o burtică un pic mai mare. Și nu uităm nici de domnii cu forme mai deosebite – aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați pentru siluete plinuțe și faceți partenerului o bucurie cu o pereche nouă de boxeri sau boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.