120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, nu trebuie neapărat să renunțați la lenjeria intimă confortabilă și atractivă. Zilele în care moda pentru persoanele cu siluetă plinuță se limita la câteva articole inestetice sunt demult apuse. Colecțiile actuale oferă nenumărate sutiene și chiloți în mărimi mari, care vin bine chiar și femeilor cu...

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, nu trebuie neapărat să renunțați la lenjeria intimă confortabilă și atractivă. Zilele în care moda pentru persoanele cu siluetă plinuță se limita la câteva articole inestetice sunt demult apuse. Colecțiile actuale oferă nenumărate sutiene și chiloți în mărimi mari, care vin bine chiar și femeilor cu burtică, coapse sau posterior mai mare. Pe timpul nopții, lăsați deoparte lenjeria intimă și îmbrăcați confortabilele pijamale sau cămăși de noapte, care vă lasă pielea să respire în voie. 

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru siluete plinuțe?

Articolele potrivite de lenjerie intimă le cunoașteți de la prima vedere - vă evidențiază punctele forte și ascund micile defecte. Pentru a găsi astfel de lenjerii, este necesar mai întâi să vă cunoașteți mărimile și să știți ce croieli vă flatează. Din garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească chiloți tanga și chiloți XXL pentru plinuțe, care sunt tipice datorită taliei lor înalte. Aceștia pot ascunde o burtică mai mare și pot reduce mărimea de confecție, chiar și cu un număr. Și nu uităm nici de domnii cu forme mai deosebite – aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați pentru siluete plinuțe și faceți partenerului o bucurie cu o pereche nouă de boxeri sau boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–4 din 4 articole
1–4 din 4 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.