120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, nu trebuie neapărat să renunțați la lenjeria intimă confortabilă și atractivă. Zilele în care moda pentru persoanele cu siluetă plinuță se limita la câteva articole inestetice sunt demult apuse. Colecțiile actuale oferă nenumărate sutiene și chiloți în mărimi mari, care vin bine chiar și femeilor cu...

Chiar și dacă aveți câteva kilograme în plus, nu trebuie neapărat să renunțați la lenjeria intimă confortabilă și atractivă. Zilele în care moda pentru persoanele cu siluetă plinuță se limita la câteva articole inestetice sunt demult apuse. Colecțiile actuale oferă nenumărate sutiene și chiloți în mărimi mari, care vin bine chiar și femeilor cu burtică, coapse sau posterior mai mare. Pe timpul nopții, lăsați deoparte lenjeria intimă și îmbrăcați confortabilele pijamale sau cămăși de noapte, care vă lasă pielea să respire în voie. 

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru siluete plinuțe?

Articolele potrivite de lenjerie intimă le cunoașteți de la prima vedere - vă evidențiază punctele forte și ascund micile defecte. Pentru a găsi astfel de lenjerii, este necesar mai întâi să vă cunoașteți mărimile și să știți ce croieli vă flatează. Din garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească chiloți tanga și chiloți XXL pentru plinuțe, care sunt tipice datorită taliei lor înalte. Aceștia pot ascunde o burtică mai mare și pot reduce mărimea de confecție, chiar și cu un număr. Și nu uităm nici de domnii cu forme mai deosebite – aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați pentru siluete plinuțe și faceți partenerului o bucurie cu o pereche nouă de boxeri sau boxeri clasici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–21 din 21 articole
1–21 din 21 articole