120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjeria intimă vă însoțește pe tot parcursul zilei, așa că trebuie să se potrivească perfect, să fie confortabilă de purtat și să vă sprijine în orice situație. Dacă doriți să ascundeți eventuale defecte corporale sau câteva kilograme în plus, mizați pe boxeri XXL pentru persoane mai plinuțe. Aceștia se vor potrivi și culturiștilor sau bărbați...

Lenjeria intimă vă însoțește pe tot parcursul zilei, așa că trebuie să se potrivească perfect, să fie confortabilă de purtat și să vă sprijine în orice situație. Dacă doriți să ascundeți eventuale defecte corporale sau câteva kilograme în plus, mizați pe boxeri XXL pentru persoane mai plinuțe. Aceștia se vor potrivi și culturiștilor sau bărbaților mai înzestrați. Au o croială mai largă, astfel încât să nu se strângă pielea sau să o ciupească, și sunt disponibili în mai multe culori. O alegere grozavă sunt boxerii de culoare neagră, cu dungi verticale, ce subțiază din punct de vedere optic.

Cum să alegeți lenjerie intimă, mărimi mari, pentru bărbați?

Dacă sunteți un bărbat cu forme mai pronunțate, vă recomandăm să purtați fie boxeri, fie boxeri clasici. Ambele tipuri de lenjerie intimă se potrivesc aproape oricărui tip de siluetă, sunt foarte confortabile și ascund multe defecte. Aveți grijă doar la elasticul mult prea strâns în talie și la cusăturile proeminente, care vă pot irita neplăcut pielea. Dimpotrivă, este recomandat să evitați chiloții pentru bărbați, care accentuează chiar și cele mai mici imperfecțiuni. Aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați – lenjerie intimă în mărimi de până la 6 XL și pijamale confortabile.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 108 articole
pe pagină
1–30 din 108 articole