120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjeria intimă vă însoțește pe tot parcursul zilei, așa că trebuie să se potrivească perfect, să fie confortabilă de purtat și să vă sprijine în orice situație. Dacă doriți să ascundeți eventuale defecte corporale sau câteva kilograme în plus, mizați pe boxeri XXL pentru persoane mai plinuțe. Aceștia se vor potrivi și culturiștilor sau bărbați...

Lenjeria intimă vă însoțește pe tot parcursul zilei, așa că trebuie să se potrivească perfect, să fie confortabilă de purtat și să vă sprijine în orice situație. Dacă doriți să ascundeți eventuale defecte corporale sau câteva kilograme în plus, mizați pe boxeri XXL pentru persoane mai plinuțe. Aceștia se vor potrivi și culturiștilor sau bărbaților mai înzestrați. Au o croială mai largă, astfel încât să nu se strângă pielea sau să o ciupească, și sunt disponibili în mai multe culori. O alegere grozavă sunt boxerii de culoare neagră, cu dungi verticale, ce subțiază din punct de vedere optic.

Cum să alegeți lenjerie intimă, mărimi mari, pentru bărbați?

Dacă sunteți un bărbat cu forme mai pronunțate, vă recomandăm să purtați fie boxeri, fie boxeri clasici. Ambele tipuri de lenjerie intimă se potrivesc aproape oricărui tip de siluetă, sunt foarte confortabile și ascund multe defecte. Aveți grijă doar la elasticul mult prea strâns în talie și la cusăturile proeminente, care vă pot irita neplăcut pielea. Dimpotrivă, este recomandat să evitați chiloții pentru bărbați, care accentuează chiar și cele mai mici imperfecțiuni. Aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați – lenjerie intimă în mărimi de până la 6 XL și pijamale confortabile.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 42 articole
pe pagină
1–30 din 42 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.