120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de confort și libertate pe timpul nopții. Achiziționați o pijama pentru bărbați XXL pentru siluete mai plinuțe, care are o croială comodă, astfel încât să nu vă strângă și să nu vă provoace iritații neplăcute. Cel mai bine este dacă optați pentru o pijama pentru bărbați din bumbac natural, care este respirabil, elimină bine umezeala...

Bucurați-vă de confort și libertate pe timpul nopții. Achiziționați o pijama pentru bărbați XXL pentru siluete mai plinuțe, care are o croială comodă, astfel încât să nu vă strângă și să nu vă provoace iritații neplăcute. Cel mai bine este dacă optați pentru o pijama pentru bărbați din bumbac natural, care este respirabil, elimină bine umezeala și nu irită nici pielea sensibilă. Pentru un sentiment sublim de libertate, îmbrăcați boxeri pentru bărbați sau cămașă de noapte. 

Cum să alegeți lenjerie intimă, mărimi mari, pentru bărbați?

Fie că aveți câteva kilograme în plus, sunteți culturist de performanță sau natura v-a înzestrat în locurile potrivite, vă va sta bine în special cu boxeri clasici și boxeri. Ambele tipuri de lenjerie intimă au o croială flatantă care ascunde multe defecte. Și chiloți pentru bărbați? Se potrivesc în special bărbaților sportivi cu fizic atletic, deoarece accentuează chiar și cele mai mici imperfecțiuni. Dacă nu sunteți siguri ce mărime de lenjerie intimă să alegeți, nu ezitați să scoateți metrul de croitorie și să vă măsurați în talie. Atunci când alegeți modă pentru bărbați în mărimi mari, urmăriți tabelul cu mărimi al producătorilor individuali.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–13 din 13 articole
1–13 din 13 articole