120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de confort și libertate pe timpul nopții. Achiziționați o pijama pentru bărbați XXL pentru siluete mai plinuțe, care are o croială comodă, astfel încât să nu vă strângă și să nu vă provoace iritații neplăcute. Cel mai bine este dacă optați pentru o pijama pentru bărbați din bumbac natural, care este respirabil, elimină bine umezeala...

Bucurați-vă de confort și libertate pe timpul nopții. Achiziționați o pijama pentru bărbați XXL pentru siluete mai plinuțe, care are o croială comodă, astfel încât să nu vă strângă și să nu vă provoace iritații neplăcute. Cel mai bine este dacă optați pentru o pijama pentru bărbați din bumbac natural, care este respirabil, elimină bine umezeala și nu irită nici pielea sensibilă. Pentru un sentiment sublim de libertate, îmbrăcați boxeri pentru bărbați sau cămașă de noapte. 

Cum să alegeți lenjerie intimă, mărimi mari, pentru bărbați?

Fie că aveți câteva kilograme în plus, sunteți culturist de performanță sau natura v-a înzestrat în locurile potrivite, vă va sta bine în special cu boxeri clasici și boxeri. Ambele tipuri de lenjerie intimă au o croială flatantă care ascunde multe defecte. Și chiloți pentru bărbați? Se potrivesc în special bărbaților sportivi cu fizic atletic, deoarece accentuează chiar și cele mai mici imperfecțiuni. Dacă nu sunteți siguri ce mărime de lenjerie intimă să alegeți, nu ezitați să scoateți metrul de croitorie și să vă măsurați în talie. Atunci când alegeți modă pentru bărbați în mărimi mari, urmăriți tabelul cu mărimi al producătorilor individuali.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.