120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Este important ca articolele de lenjerie intimă să se potrivească perfect. În lenjeria intimă nepotrivită nu numai că nu vă veți simți sigură pe sine, însă nici cu sexul opus nu veți avea mare succes. Dacă nu sunteți sigură de mărimea corectă, luați un metru de croitorie și apoi consultați tabelul de lângă articolul dvs. preferat. Și nu vă teme...

Este important ca articolele de lenjerie intimă să se potrivească perfect. În lenjeria intimă nepotrivită nu numai că nu vă veți simți sigură pe sine, însă nici cu sexul opus nu veți avea mare succes. Dacă nu sunteți sigură de mărimea corectă, luați un metru de croitorie și apoi consultați tabelul de lângă articolul dvs. preferat. Și nu vă temeți – ne gândim și la bărbații cu adevărat solizi. Aceștia vor găsi la noi lenjerie intimă pentru bărbați, în mărimi mari, care nu ciupește pielea, nu o strânge și nu o taie.

Cu ce tip de lenjerie intimă vă stă bine?

Dacă sunteți un bărbat cu forme mai pronunțate, vă recomandăm să purtați fie boxeri, fie boxeri clasici. Ambele tipuri de lenjerie intimă se potrivesc aproape oricărui tip de siluetă, sunt foarte confortabile și pot ascunde multe defecte. Aveți grijă doar la elasticul mult prea strâns în talie și la cusăturile proeminente, care vă pot irita neplăcut pielea. Nu uitați, că toate articolele de lenjerie intimă le puteți găsi la noi și în mărimi mari. Aruncați o privire la boxerii clasici, boxerii și chiloții pentru bărbați sau pijamalele în mărimi mari, de până la 6 XL. Chiar și doamnele vor avea de unde alege!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 202 articole
pe pagină
1–30 din 202 articole