120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Este important ca articolele de lenjerie intimă să se potrivească perfect. În lenjeria intimă nepotrivită nu numai că nu vă veți simți sigură pe sine, însă nici cu sexul opus nu veți avea mare succes. Dacă nu sunteți sigură de mărimea corectă, luați un metru de croitorie și apoi consultați tabelul de lângă articolul dvs. preferat. Și nu vă teme...

Este important ca articolele de lenjerie intimă să se potrivească perfect. În lenjeria intimă nepotrivită nu numai că nu vă veți simți sigură pe sine, însă nici cu sexul opus nu veți avea mare succes. Dacă nu sunteți sigură de mărimea corectă, luați un metru de croitorie și apoi consultați tabelul de lângă articolul dvs. preferat. Și nu vă temeți – ne gândim și la bărbații cu adevărat solizi. Aceștia vor găsi la noi lenjerie intimă pentru bărbați, în mărimi mari, care nu ciupește pielea, nu o strânge și nu o taie.

Cu ce tip de lenjerie intimă vă stă bine?

Dacă sunteți un bărbat cu forme mai pronunțate, vă recomandăm să purtați fie boxeri, fie boxeri clasici. Ambele tipuri de lenjerie intimă se potrivesc aproape oricărui tip de siluetă, sunt foarte confortabile și pot ascunde multe defecte. Aveți grijă doar la elasticul mult prea strâns în talie și la cusăturile proeminente, care vă pot irita neplăcut pielea. Nu uitați, că toate articolele de lenjerie intimă le puteți găsi la noi și în mărimi mari. Aruncați o privire la boxerii clasici, boxerii și chiloții pentru bărbați sau pijamalele în mărimi mari, de până la 6 XL. Chiar și doamnele vor avea de unde alege!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 89 articole
pe pagină
1–30 din 89 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.