Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Nu vă lăsați constrânsă de o lenjerie intimă prea strâmtă și incomodă. Dacă faceți parte dintre domnii cu forme mai proeminente și nu sunteți fanul chiloților cu picioare mai lungi, chiloți bărbați XXL pentru domni corpolenți sunt alegerea ideală. Se așează bine pe corp, nu se strâng și deci pot fi purtați și sub pantaloni strâmți, unde cracul...

Nu vă lăsați constrânsă de o lenjerie intimă prea strâmtă și incomodă. Dacă faceți parte dintre domnii cu forme mai proeminente și nu sunteți fanul chiloților cu picioare mai lungi, chiloți bărbați XXL pentru domni corpolenți sunt alegerea ideală. Se așează bine pe corp, nu se strâng și deci pot fi purtați și sub pantaloni strâmți, unde cracul mai lung al boxerilor largi sau boxerilor s-ar putea vedea. Veți aprecia chiloții confortabili și funcționali și în timpul sportului, deoarece veți transpira mai puțin datorită cantității minime de material.

Cum să alegeți lenjerie intimă, mărimi mari, pentru bărbați?

Fie că aveți câteva kilograme în plus, că sunteți culturist sau că natura v-a binecuvântat cu forme în locurile potrivite, ar trebui să alegeți întotdeauna mărimea lenjeriei intime (dar și a pijamalelor) în funcție de silueta dvs. Nu există nimic mai rău decât lenjeria intimă bărbați care să vă strângă coapsele și vintrele, să sugrume talia sau, dimpotrivă, să se stângă pe piele. Deci, dacă nu sunteți sigur de mărimea dvs., luați un metru de croitorie și măsurați-vă talia. La alegerea articolelor de modă pentru bărbați în mărimi mari, urmăriți tabelul cu mărimi al producătorilor.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole