120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele fără sârmă neîntărite sunt alegerea ideală pentru doamnele cu un bust generos. Acestea oferă un confort fără precedent și un sprijin suficient pentru sânii mari. Curelele suficient de late, reglabile, de obicei cusute ferm pe cupe, contribuie la o experiență de purtare confortabilă. Printre cele mai populare sutiene neîntărite se numă...

Sutienele fără sârmă neîntărite sunt alegerea ideală pentru doamnele cu un bust generos. Acestea oferă un confort fără precedent și un sprijin suficient pentru sânii mari. Curelele suficient de late, reglabile, de obicei cusute ferm pe cupe, contribuie la o experiență de purtare confortabilă. Printre cele mai populare sutiene neîntărite se numără sutienele bralette dantelă, care oferă un aspect foarte feminin, și sutiene sport. Preferați să purtați sutiene cu armături? Și pe acestea le puteți găsi la noi!

Cum să alegeți un sutien de damă?

Recunoașteți imediat un sutien care se potrivește bine, deoarece vă face să arătați mai slabă, nu trebuie să stați aplecată, iar sâni dvs. vor arăta mai fermi. Un decolteu frumos formează sutienele cu cupe triunghiulare sau seducătoarele bardot, a căror formă accentuează mai ales linia superioară a sânilor. În alegerea sutienelor axați-vă și pe calitatea materialelor – o alegere ideală sunt acele sutiene confortabile din fibre de bambus sau bumbac, un material ce lasă pielea să respire și nu o irită. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 129 articole
pe pagină
1–30 din 129 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.