120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele din bambus nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Nu numai că sunt extrem de plăcute la atingere și delicate cu pielea, dar absorb și transpirația, mirosurile neplăcute și echilibrează eficient diferențele de temperatură. Posesoarele cu bust mai plinuț vor aprecia un sutien cu armături, care le va oferi susținerea neces...

Sutienele din bambus nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Nu numai că sunt extrem de plăcute la atingere și delicate cu pielea, dar absorb și transpirația, mirosurile neplăcute și echilibrează eficient diferențele de temperatură. Posesoarele cu bust mai plinuț vor aprecia un sutien cu armături, care le va oferi susținerea necesară. Dacă tânjiți mai ales după confort, vă vor fermeca acele sutiene din bambus, sutiene fără sârmă – ca de exemplu seducătorul sutien bralette dantelă sau elasticul sutien bustieră.

Cum să alegeți un sutien de damă?

Veți recunoaște cu ușurință un sutien care se potrivește bine - dvs. veți arăta mai subțire iar sânii dvs. mai bine conturați. În plus, îmbrățișează bine corpul, fără să vă strângă sau să vă apese, conturează sânii în mod natural și le oferă suport. Cum să alegeți un astfel de sutien? Axați-vă pe alegerea mărimii și croielii corecte, a calității prelucrării, a tipului bretelelor și, nu în ultimul rând, a designului cupelor. Tipul de sutiene balconette măresc optic sânii, cupele triunghiulare le oferă o formă naturală și sutienele push-up ridică și modelează sânii. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–10 din 10 articole
1–10 din 10 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.