Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Sutienele din bambus nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Nu numai că sunt extrem de plăcute la atingere și delicate cu pielea, dar absorb și transpirația, mirosurile neplăcute și echilibrează eficient diferențele de temperatură. Posesoarele cu bust mai plinuț vor aprecia un sutien cu armături, care le va oferi susținerea nece...

Sutienele din bambus nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Nu numai că sunt extrem de plăcute la atingere și delicate cu pielea, dar absorb și transpirația, mirosurile neplăcute și echilibrează eficient diferențele de temperatură. Posesoarele cu bust mai plinuț vor aprecia un sutien cu armături, care le va oferi susținerea necesară. Dacă tânjiți mai ales după confort, vă vor fermeca acele sutiene din bambus, sutiene fără sârmă – ca de exemplu seducătorul sutien bralette dantelă sau elasticul sutien bustieră.

Cum să alegeți un sutien de damă?

Veți recunoaște cu ușurință un sutien care se potrivește bine - dvs. veți arăta mai subțire iar sânii dvs. mai bine conturați. În plus, îmbrățișează bine corpul, fără să vă strângă sau să vă apese, conturează sânii în mod natural și le oferă suport. Cum să alegeți un astfel de sutien? Axați-vă pe alegerea mărimii și croielii corecte, a calității prelucrării, a tipului bretelelor și, nu în ultimul rând, a designului cupelor. Tipul de sutiene balconette măresc optic sânii, cupele triunghiulare le oferă o formă naturală și sutienele push-up ridică și modelează sânii. 

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–14 din 14 articole
1–14 din 14 articole