120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele fără sârmă triunghiulare, pentru damă sunt ideale pentru femeile cu sânii mai mici, ușor ridicați și cu o formă naturală. Foarte populare sunt sutienele bralette – de obicei, acestea sunt sutiene din dantelă cu cupe moi și o circumferință largă care sunt foarte confortabil de purtat. Dacă vă numărați printre posesoarele unui bust mai ...

Sutienele fără sârmă triunghiulare, pentru damă sunt ideale pentru femeile cu sânii mai mici, ușor ridicați și cu o formă naturală. Foarte populare sunt sutienele bralette – de obicei, acestea sunt sutiene din dantelă cu cupe moi și o circumferință largă care sunt foarte confortabil de purtat. Dacă vă numărați printre posesoarele unui bust mai plin, atunci veți aprecia sutiene cu armături neîntărite, care oferă susținerea de care sânii au nevoie și îi țin la locul lor. 

Cum să alegeți un sutien de damă?

Un sutien care se potrivește bine este ușor de recunoscut - îmbrățișează bine corpul, modelează sânii în mod natural și oferă susținere. Cum să alegeți un astfel de sutien? Axați-vă pe alegerea mărimii și croielii corecte, a tipului bretelelor și, nu în ultimul rând, pe calitatea prelucrării. Optați pentru materialele naturale care nu irită pielea și încercați un sutien din fibre de bambus sau din bumbac. Iar dacă preferați să purtați tricouri sau rochii strâmte, achiziționați un sutien fără cusături, cu armături, care este aproape invizibil sub îmbrăcăminte.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–3 din 3 articole
1–3 din 3 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.