Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Sutienele fără sârmă triunghiulare, pentru damă sunt ideale pentru femeile cu sânii mai mici, ușor ridicați și cu o formă naturală. Foarte populare sunt sutienele bralette – de obicei, acestea sunt sutiene din dantelă cu cupe moi și o circumferință largă care sunt foarte confortabil de purtat. Dacă vă numărați printre posesoarele unui bust mai...

Sutienele fără sârmă triunghiulare, pentru damă sunt ideale pentru femeile cu sânii mai mici, ușor ridicați și cu o formă naturală. Foarte populare sunt sutienele bralette – de obicei, acestea sunt sutiene din dantelă cu cupe moi și o circumferință largă care sunt foarte confortabil de purtat. Dacă vă numărați printre posesoarele unui bust mai plin, atunci veți aprecia sutiene cu armături neîntărite, care oferă susținerea de care sânii au nevoie și îi țin la locul lor. 

Cum să alegeți un sutien de damă?

Un sutien care se potrivește bine este ușor de recunoscut - îmbrățișează bine corpul, modelează sânii în mod natural și oferă susținere. Cum să alegeți un astfel de sutien? Axați-vă pe alegerea mărimii și croielii corecte, a tipului bretelelor și, nu în ultimul rând, pe calitatea prelucrării. Optați pentru materialele naturale care nu irită pielea și încercați un sutien din fibre de bambus sau din bumbac. Iar dacă preferați să purtați tricouri sau rochii strâmte, achiziționați un sutien fără cusături, cu armături, care este aproape invizibil sub îmbrăcăminte.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole