120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele neîntărite au cupe moi, fără armături, care scot în evidență forma naturală a bustului, dar în același timp îl sculptează ușor. Cupele pot fi simple, pentru a nu se aduna sub îmbrăcăminte, sau decorate cu dantelă, detalii din plasă sau benzi subtile cu bretele, care pun în evidență bustul. Neîntăritele sutiene fără sârmă sunt o aleger...

Sutienele neîntărite au cupe moi, fără armături, care scot în evidență forma naturală a bustului, dar în același timp îl sculptează ușor. Cupele pot fi simple, pentru a nu se aduna sub îmbrăcăminte, sau decorate cu dantelă, detalii din plasă sau benzi subtile cu bretele, care pun în evidență bustul. Neîntăritele sutiene fără sârmă sunt o alegere excelentă pentru femeile care tânjesc după un confort total, în timp ce femeile cu sânii zvelți vor aprecia specialele sutiene balconette, sutiene cu armături.

Cum să alegeți un sutien de damă?

Un sutien de damă ideal ar trebui să vă accentueze stilul, să vă asigure confortul pe tot parcursul zilei și, de preferat, să vă sporească încrederea în sine. Dacă tânjiți după un decolteu uluitor, nu trebuie să vă lipsească din garderobă sutienele triunghiulare cu cupe întărite, seducătoarele bardot, a căror formă accentuează mai ales linia superioară a sânilor, sau sutienele push-up, care ridică și modelează sânii în mod natural. Preferați să purtați tricouri și rochii strâmte? Atunci achiziționați sutiene fără cusături, care sunt aproape invizibile pe sub orice tip de îmbrăcăminte.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 94 articole
pe pagină
1–30 din 94 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.