120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele, fie că sunt cu armături sau fără, reprezintă o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Acestea susțin și modelează sânii, conferă încredere și pot ameliora chiar și durerile de spate. O alegere ideală atunci când purtați tricouri, maieuri sau rochii strâmte sunt acele sutiene fără cusături, sutiene fără sârmă, care sunt aproape...

Sutienele, fie că sunt cu armături sau fără, reprezintă o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Acestea susțin și modelează sânii, conferă încredere și pot ameliora chiar și durerile de spate. O alegere ideală atunci când purtați tricouri, maieuri sau rochii strâmte sunt acele sutiene fără cusături, sutiene fără sârmă, care sunt aproape invizibile sub îmbrăcăminte. Deci nu vă temeți să investiți în lenjeria de damă fără cusături, aceasta datorită materialului elastic din care este fabricată, se potrivește oricărei siluete, nu strânge pielea și nici nu o ciupește.

Cum să alegeți un sutien de damă?

În alegerea sutienelor nu este importantă doar mărimea și croiala acestora, ci și calitatea prelucrării și designul bretelelor. Doamnele cu sâni mai mari vor aprecia sutienele balconette, cu bretele late, care nu taie pielea, în timp ce femeile mai puțin înzestrate vor iubi sutienele confortabile cu cupe triunghiulare, care accentuează forma naturală a sânilor. Dacă tânjiți după un decolteu uluitor, nu trebuie să vă lipsească din garderobă seducătorul sutien bardot, a cărui formă accentuează mai ales linia superioară a sânilor, sau sutienul push-up, ce ridică și modelează sânii în mod natural. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–13 din 13 articole
1–13 din 13 articole