120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele, fie că sunt cu armături sau fără, reprezintă o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Acestea susțin și modelează sânii, conferă încredere și pot ameliora chiar și durerile de spate. O alegere ideală atunci când purtați tricouri, maieuri sau rochii strâmte sunt acele sutiene fără cusături, sutiene fără sârmă, care sunt aproape...

Sutienele, fie că sunt cu armături sau fără, reprezintă o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Acestea susțin și modelează sânii, conferă încredere și pot ameliora chiar și durerile de spate. O alegere ideală atunci când purtați tricouri, maieuri sau rochii strâmte sunt acele sutiene fără cusături, sutiene fără sârmă, care sunt aproape invizibile sub îmbrăcăminte. Deci nu vă temeți să investiți în lenjeria de damă fără cusături, aceasta datorită materialului elastic din care este fabricată, se potrivește oricărei siluete, nu strânge pielea și nici nu o ciupește.

Cum să alegeți un sutien de damă?

În alegerea sutienelor nu este importantă doar mărimea și croiala acestora, ci și calitatea prelucrării și designul bretelelor. Doamnele cu sâni mai mari vor aprecia sutienele balconette, cu bretele late, care nu taie pielea, în timp ce femeile mai puțin înzestrate vor iubi sutienele confortabile cu cupe triunghiulare, care accentuează forma naturală a sânilor. Dacă tânjiți după un decolteu uluitor, nu trebuie să vă lipsească din garderobă seducătorul sutien bardot, a cărui formă accentuează mai ales linia superioară a sânilor, sau sutienul push-up, ce ridică și modelează sânii în mod natural. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–13 din 13 articole
1–13 din 13 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.