120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu sunteți pasionată de pijamale și cămăși de noapte? În acest caz, îmbrăcați boxerii veseli de damă, pentru dormit. Sunt confortabili, nu strâng pielea și nu o zgârie, iar pe corp arată absolut irezistibil. Depinde doar de dvs. dacă vă vor fermeca boxerii cu elastic sport sau cu elastic clasic, și ce model veți alege. Chiar și iubitorii artico...

Nu sunteți pasionată de pijamale și cămăși de noapte? În acest caz, îmbrăcați boxerii veseli de damă, pentru dormit. Sunt confortabili, nu strâng pielea și nu o zgârie, iar pe corp arată absolut irezistibil. Depinde doar de dvs. dacă vă vor fermeca boxerii cu elastic sport sau cu elastic clasic, și ce model veți alege. Chiar și iubitorii articolelor atemporale și cei ai motivelor vesele vor avea de unde alege.

Cum să alegeți niște boxeri de damă ideali?

Fie că alegeți boxeri de damă pentru uz zilnic, sau pentru dormit, aveți mereu grijă să fie suficient de largi, să nu vă strângă și să fie plăcut de purtat. Nu subestimați nici alegerea materialului – de mare succes sunt boxerii din bumbac, care nu irită nici măcar pielea sensibilă sau boxerii din satin, care vă vor cuceri cu designul lor elegant. Atenția dvs. nu trebuie să fie distrasă în special de la boxerii de damă pentru dormit, fabricați de branduri cehești, care pun accentul pe confort, calitate și sustenabilitate.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 156 articole
pe pagină
1–30 din 156 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.