120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu vă lăsați constrâns de lenjeriile intime prea strânse și îmbrăcați boxeri pentru bărbați în mărimi mari, care ascund eventualele imperfecțiuni, precum și kilogramele în plus. Au o croială lejeră, nu strâng pielea, nu o zgârie și o lasă să respire în voie – puteți fără grijă să îi îmbrăcați noaptea în locul pantalonilor de pijama. O alegere g...

Nu vă lăsați constrâns de lenjeriile intime prea strânse și îmbrăcați boxeri pentru bărbați în mărimi mari, care ascund eventualele imperfecțiuni, precum și kilogramele în plus. Au o croială lejeră, nu strâng pielea, nu o zgârie și o lasă să respire în voie – puteți fără grijă să îi îmbrăcați noaptea în locul pantalonilor de pijama. O alegere grozavă sunt boxerii bărbătești, cu dungi verticale, ce subțiază din punct de vedere optic. Achiziționați-vă un pachet avantajos de lenjerie intimă, care conține boxeri XXL în mărimi mari și economisiți bani. 

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați confortabilă?

Comozii boxeri îi puteți îmbrăca fără grijă și pe timp de noapte. Însă dacă tânjiți după ceva elegant, aruncați o privire la aceste pijamale pentru bărbați cu mânecă scurtă și pantaloni scurți pentru dormit. În lunile de iarnă, înlocuiți-le cu o pijama cu mâneci lungi și pantaloni, care vă vor ține cu siguranță de cald. Atunci când alegeți pijamale, puneți accent pe materialele folosite. Alegerea ideală sunt bumbacul și bambusul – materiale naturale, care lasă pielea să respire, absorb transpirația și nu irită nici măcar pielea sensibilă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.