120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu vă lăsați constrâns de lenjeriile intime prea strânse și îmbrăcați boxeri pentru bărbați în mărimi mari, care ascund eventualele imperfecțiuni, precum și kilogramele în plus. Au o croială lejeră, nu strâng pielea, nu o zgârie și o lasă să respire în voie – puteți fără grijă să îi îmbrăcați noaptea în locul pantalonilor de pijama. O alegere g...

Nu vă lăsați constrâns de lenjeriile intime prea strânse și îmbrăcați boxeri pentru bărbați în mărimi mari, care ascund eventualele imperfecțiuni, precum și kilogramele în plus. Au o croială lejeră, nu strâng pielea, nu o zgârie și o lasă să respire în voie – puteți fără grijă să îi îmbrăcați noaptea în locul pantalonilor de pijama. O alegere grozavă sunt boxerii bărbătești, cu dungi verticale, ce subțiază din punct de vedere optic. Achiziționați-vă un pachet avantajos de lenjerie intimă, care conține boxeri XXL în mărimi mari și economisiți bani. 

Cum să alegeți o pijama pentru bărbați confortabilă?

Comozii boxeri îi puteți îmbrăca fără grijă și pe timp de noapte. Însă dacă tânjiți după ceva elegant, aruncați o privire la aceste pijamale pentru bărbați cu mânecă scurtă și pantaloni scurți pentru dormit. În lunile de iarnă, înlocuiți-le cu o pijama cu mâneci lungi și pantaloni, care vă vor ține cu siguranță de cald. Atunci când alegeți pijamale, puneți accent pe materialele folosite. Alegerea ideală sunt bumbacul și bambusul – materiale naturale, care lasă pielea să respire, absorb transpirația și nu irită nici măcar pielea sensibilă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–25 din 25 articole
1–25 din 25 articole